Митьо Пищова сменя Слави Трифонов!

Автор: | 10 септември Печат

Митьо Пищова сменя Слави Трифонов!

Митьо Пищова сменя Слави Трифонов! Невероятно, но факт!

Търновският бизнесмен ще е новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви. Но само за една вечер.

Митьо ще е поредният гост-водещ в проекта “Лигата на необикновените” и присъствието му на малкия екран е гаранция за много смях и забавление.

Наскоро се разбра, че култовият търновец отново е имал здравословни проблеми, но изглежда, че всичко вече е наред и той отново е готов за щуротии.

Очаквайте Митьо Пищова водещ на “Шоуто на Слави” утре вечер, от 22.30 часа.

САМО ТУК – МАРКОВИ ДРЕХИ НА БЕЗБОЖНО НИСКИ ЦЕНИ!Коментирай през Facebook

1 коментар

 1. mariaaaaaaa - 00:07, вторник 11 сеп 2012 Отговор

  Здравей имаш ли рег в clixsense? ,това е най-добрият PTC за правене на пари, на ден можеш да правиш по 6-7$ от реклами и Tasks(задачки). ,имаш и всеки ден шанс да спечелиш до 5$ от Clixgrid(цъкаш едни квадратчета, в които има пари – на късмет е).В този сайт най-добре се печели от задачите и от рефералите.Има доста Българи и даже си имаме Български форум.Ако нямаш рег ще ти бъда благодарен да се регнеш през мен и станеш мой реферал.Ако има нещо винаги можеш да разчиташ на мен, ще помагам :)

  Ето ти линк за регистрация:

  http://www.clixsense.com/?4456728

  Този сайт е от 2007 година и има милиони потребители и винаги си плаща.

  Изкарват се пари от гледане на реклами,Clixgrid,задачи,оферти и реферали.

  Задачите- от задачите се правят наистина добри пари като разбереш как се изпълняват.Лично аз правя по 6-7$ на ден от задачи.Ако не вярваш мога да ти пратя снимка да се убедиш.Мога да те науча да си изпълняваш задачите ако ми станеш реферал :)

  Рефералите- сайта има много добра изградена система спрямо рефералите,Можеш да печелиш доста добри пари от своите реферали ако са активни


Коментирай в Glory.bg

Други новини